fredag 19 februari 2016

Till Mamma: Mascara.

Jag använder inte många sminkprodukter till vardags. Mascara är ett av två som jag tar på mig oftast jag ska ut bland folk. Jag har inget märke som jag brukar hålla mig till, utan har köpt olika varje gång nu under dom senaste åren. Det som styrt mitt val mest är butikspersonalens rekommendationer. Kravet jag har gett är att mascaran ska gå att tvätta bort med varmt vatten (så smidigt för en som inte orkar lägga tid på sminkborttagning på kvällen!).


I förrgår var det dags att köpa ny Mascara. Av fem olika mascaror, som rekommenderades till mig, blev det Isadoras Volume & Curl. Att det blev den berodde på att den var lite billigare än dom andra samt att det stod Sweden på flaskan. Föredrar att köpa inhemskt. Såg heller ingen poäng i att betala mer för en produkt när jag kunde köpa en billigare som jag antog skulle göra sitt jobb bra.


Igår använde jag mascaran för första gången. Och jag blev positivt överraskad! Först trodde jag i och för sig att jag fått en mascara med utgånget bäst före datum. Mascaraborsten såg nämligen så torr ut när jag drog ut den. Men sedan såg jag att flaskan är utformad på ett sådant sätt att överflödig mascara pressas bort när man drar upp borsten! Jag har aldrig sett det i dom dyrare flaskorna jag köpt hittills; utan jag har fått skrapa av överflödig mascara mot flasköppningen.


Sedan att mascaran även är lätt att applicera och resultatet blir snyggt, är inte heller fel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar